29. dec, 2013

Imam geneest de mensheid van AIDS en Kanker

Op Facebook zie ik dat een vriend op een link heeft gereageerd. Omdat die vriend nauwelijks op iets reageert denk ik dat het een bijzondere iets moet zijn. De link bevat een video. Ik speel het af en zie een man, een Imam, iets vertellen. Ik ben niet geconcentreerd maar zijn hand met een gebaar dat een borrel verbeeldt trekt mijn aandacht. Ik stop de link en draai hem opnieuw. Ik kijk en luister. De man zegt dat hij een medicijn heeft voor ongeneselijke ziektes, voor de ongeneselijke zieken die lijden aan AIDS en Kanker. Hij zegt dat de medicijn simpel is maar de genezende kracht ervan is honderd procent. En dat garandeert hij. En het gebaar dat een borrel verbeeldt bedoelt hij inderdaad een klein glaasje. Hij beweert dat wanneer een (terminaal) ziek persoon met AIDS of kanker tien dagen achter elkaar zo'n klein glaasje kamelen pis drinkt is de genezing gegarandeerd. 

Ja, je leest het goed. Tien dagen een klein glaasje kamelen pis geneest de mensheid van AIDS en kanker. Waar waren al die wetenschappers al die jaren? Maar goed dat we een genie in Koerdistan hebben, een simpele imam die de mensheid gaat redden is toe te juichen. Alleen het probleem is: waar haal je al die kamelen pis vandaan? 
Allah is genadig met de Arabieren. Hij bracht ze eerst een profeet die alle andere profeten overbodig maakte, een religie die alle andere religiën in de schaduw liet. Allah bracht de Arabieren op het juiste moment, het moment dat ze van armoede ondergingen olie. Dat ze dat zelf niet ontdekt en ontginnend hadden maakt niet uit. Ze zijn nu rijk, erg rijk. Zelfs zo rijk dat ze ondanks dat ze niets met voetballen te maken hebben de voetbalwereld cup gaan organiseren. 
Nu, dat de Arabische wereld verscheurd raakt door al die geschillen in de politiek en religie dat ze dreigen weer in een ramp terecht te komen ontstaat een Koerdische imam, een genezer en een boodschapper van de profeet om de Arabische wereld te gaan redden en dan op een hele positieve wijze. Ik zeg positief omdat er heel veel ogen en haken plakken aan de olie. Denk aan al die oorlogen en wapens en armoede. Al die ellendes zouden het gevolg zijn van olie. Maar de kamelen pis die de mensheid gaat genezen van de meest dodelijkste ziekten is positief en niemand kan dit betwisten. Als men denkt dat er niet zo veel kamelen pis zal zijn om al die miljoenen zieken te genezen hoeven we niet te piekeren. Er zal binnenkort dezelfde imam of een collega van hem een oplossing vinden.
Ik ben zo erg onder de indruk van die imam. Hij moet al zo snel mogelijk voorgedragen worden voor de nobel prijs.