7. jan, 2014

Man, wordt moslim en geniet van 78.400 Horias!

Met de imams kun je wel lachen. Echt waar. Ik heb me gisteravond erg geamuseerd. Soms heb ik heel had gelachen waardoor ik een hoestbui kreeg. Je zou misschien denken dat het niet kan, dat ik een grap maak of dat ik doorgedraaid ben. Geen een van alle drie denkmogelijkheden. Ik had een link op FB gezien, een link naar een YouTube site die heet 'تخاريف الشيوخ'. Dat betekenend, vrij vertaald, de onzin (hallucinatie) van de Mullah's. 
Het filmpje was een speech van een mullah, een jonge man. Hij vertelde boeiend en met heel veel plezier. Want hij vertelde over vrouwen, over de mooie maagden die in het paradijs op je wachten. Ze smachten om gemeenschap met je te hebben. Terwijl hij vertelde ging regelmatig een soort gehijg, een religieus gehijg die bijna simultaan stond aan het gehijg van orgasme. Men kan geestelijke orgasme beleven. Zeker in zo'n bijeenkomst waar het onderdrukken van de seksuele gevoelens voor het huwelijk verplicht is. En het publiek, de toehoorders van de mullah, bestond vooral uit jonge mannen. De jonge bebaarde Mullah vertelde, met plezier, dat elke moslimman die sterft krijgt heel veel voor terug in het paradijs. Hij legde het zo uit.
'Elke moslimman in het hiernamaals krijgt sowieso twee 'حوريا = Horia, een mooie engelachtige vrouw' en elk van die heeft 70 assistenten. Stel dat je vier vrouwen hebt wanneer je in het paradijs terecht komt. Elk van jouw vrouwen heeft zeventig van die Horias en elke van die zeventig Horia heeft weer zeventig assistenten. Reken maar hoeveel zijn ze. En je hebt recht op al die dames.' 
Ik heb de calculator gebruikt. 1 echtgenote x 70 Horia x 70 assistentes = 19.600 en als je vier vrouwen hebt dan doe je dat getal x 4 = 78.400. Dus elke moslimman krijgt 78.400 Horias. 
De jonge mullah gaat verder met zijn speech in de moskee waar een grote menigte naar hem boeiend luistert en zegt: 'Daar in het paradijs staat haar bed naast je bed, jullie hebben een bed. Jullie heffen het glas op (hij noemt niet welk glas of het alcohol is liet hij in het midden) en jij kijkt in de ogen van je vrouw. Daar is geen sprake van boosheid of ruzie. Jullie gaan liggen genieten en het genot duurt zeventig jaar. Daarna kijk je omhoog en daar ligt een mooie Horia, mooier dan je vrouw. Met haar ga je ook zeventig jaar gemeenschap hebben. En de schoonheid van de vrouwen gaat steeds beter, ze zijn steeds mooier. 
Dus elke moslimman gaat 5.488.000 (78.400 x 70) jaar genieten van vrouwen. 
Bij deze vraag ik alle mannen, ook de impotenten, van alle geloven, de christenen, joden, boeddhisten en heidenen om zich tot islam te bekeren en vier vrouwen te huwen. Dan heb je de kans van je leven. Die kans moet je niet laten liggen. Het gaat voor elke man om fijne gemeenschap met 78.400 mooie vrouwen, een genot dat 5.488.000 jaar gaat duren.
Denk ik even over na en misschien vertel ik jullie morgen over een andere islam geleerde, een Saoedische professor die er van overtuigd is dat autorijden schadelijk is voor vrouwen. Omdat haar vrouwelijke geslachtsorganen worden dat aangetast.