22. feb, 2014

Is de pedofiel Benno L gezegend?

Benno L., de pedofiel, die tientallen kinderen seksueel heeft misbruikt mag van geluk spreken dat hij een Nederlander is, dat hij in Nederland woont. De burgemeester van Leiden biedt hem niet alleen een huis om er in te wonen maar zet zelfs zijn toekomst als burgemeester op het spel voor de geliefde Benno L. Er is een speciale site voor de pedofiel gemaakt om hem te verwelkomen waar hij maar wilt. Er zijn vrijwilligers die hem willen begeleiden. Ook leden van verschillende kerken in Leiden gaan de zedendelinquent begeleiden bij elke stap die hij buiten zet. Bij de kerken zou hij zich misschien in een goed gezelschap bevinden. Kerkleiders begrijpen zijn probleem, als pedofiel, die kinderen adoreert, op de schoot neemt en hen penetreert. Daar hebben ze veel ervaringen opgedaan. 

Ja, Benno, je boft oude jongen. Je bent beroemd, geliefd en je zult genieten. Straks zul je zelfs fanmail krijgen van kinderen. Ja, want je doet het niet onder of minder dan Dutroux. Als hij heel veel fanmail krijgt waarom jij niet. Je hebt tenminste de kinderen niet lang vastgehouden. Je hebt ze niet verhongerd en je hebt ze, zoals we weten, niet vermoord. Je bent erg lief voor ze. Het punt is dat je ze niet alleen lief hebt maar je begeert ze. Je kunt met je handen niet van ze af blijven. Niet alleen met je handen en je mond maar ook met je geslachtsorganen. Wees blij Benno dat je in Nederland bent. Ach, dat er mensen zijn die protesteren tegen jou komst in hun buurt omdat ze bang zijn voor hun kinderen moet je niet serieus nemen. We hebben een rechtsstaat die mensen als jou de mogelijkheid geven verder te leven, zoals ze willen. Dat bepaalde kinderen van je handelingen trauma hebben opgelopen en voor de rest van hun leven beschadigd blijven is niet belangrijk. Er zijn in Nederland genoeg instantie die hen kunnen helpen over hun trauma heen te groeien. In Nederland denkt men niet over een definitieve oplossing om jou van jouw ziekte te helpen. Men acht het recht van het individu hoger dan het bestrijden van welke ziekte dan ook. Men denkt niet om bepaalde maatregelen te nemen. Maatregelen die de kinderen van je liefde en begeerte behoeden. Nee, jouw liefde en begeerte voor andermans kinderen is blijkbaar heilig daarom wil niemand jou castreren. Dat zou in de ogen van bepaalde mensen rechtvaardig zijn en een echte bescherming van kindermisbruik betekenen. Die maatregel zou je zelf en velen met je in Nederland barbaars vinden.
Wees blij Meno dat je niet in een land als Iran of Pakistan leeft. In zulke landen zou je aan de galg opgehangen worden, niet met een touw aan je nek maar aan je pik. 
Ondanks het feit dat ik weet dat het een ziekte is, een chronische ziekte, waardoor je van kinderen niet af kunt blijven vind ik dat die ongeneselijke ziekte met wortel en al verwijderd worden. Natuurlijk weet ik dat je ook moeite met je ziekte hebt, maar daarom juist. Of ga ik met mijn suggestie tegen het goddelijke in? Dat god je zo geschapen heeft, dat je niets anders kunt doen behalve kinderen misbruiken. Dat niets zonder de wil van God kan gebeuren. 
Wees blij met de aandacht die je krijgt. Er zijn mensen die van jouw situatie werk creëeren. Dat pakt goed uit, zeker in deze tijd van de crises. En als je, ondanks al die begeleidingen, slachtoffers gaat maken kunnen we in Nederland, na een beetje etteren en klagen, mooi werk creëeren voor de therapeuten, doktoren, journalisten en de hele maatschappij. 
Ga zo door Benno L., gefeliciteerd! Jij bent blijkbaar gezegend.