16. mei, 2014

Asielzoekers verviervoudigd ivm Heleen van Royen

Zou iemand zich afgevraagd hebben waarom de laatste tijd 1000 asielzoekers per week naar ons land komen? Tot voor kort waren het er 1000 per maand. Dat kan de staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) niet echt weten, niet de echte reden. Teeven noemt de situatie alarmerend en kan met zijn wijsvinger naar het wan(asiel)beleid van Italië wijzen maar ík weet de echte reden. 
Nee, Fred is niet in de war door de felle aanval van de PVV. De PVV wil zo snel mogelijk een Kamerdebat over de toegenomen instroom van asielzoekers en overweegt in dat debat een motie van wantrouwen tegen Fred in te dienen. Dat meld Sietse Fritsma die wordt gezien als een van de PVV helden omdat hij eist dat Teeven de grenzen onmiddellijk moet gaan sluiten voor asielzoekers. 'Teeven heeft het probleem zelf veroorzaakt door met een nieuwe pardonregeling, het strooien met verblijfsvergunningen en het pamperen van illegalen de hele wensenlijst van de PvdA uit te voeren. Nu moet hij de gevolgen van dit wanbeleid onder ogen zien en hard aanpakken. Nederland moet zo snel mogelijk de EU en Schengen verlaten, zodat we weer baas worden over onze eigen grenzen.'
Dat is toch een heldere dappere taal! Hij (trouwens Teeven ook) wil voorkomen dat er aan het eind van dit jaar 65.000 asielzoeker in Nederland zijn binnengedrongen. 
Vooral Syriërs en mensen uit Eritrea zijn de boosdoeners. Ze weten op slinkse wijzen ons land te vinden. Teeven denkt dat er bij de toestroom van asielzoekers uit Eritrea sprake is van georganiseerde mensensmokkel. 'Dit moet in een aantal maanden volstrekt getackeld zijn. Dit zijn aantallen die niet te behappen zijn voor Nederland', aldus Fred.
Als het aan PVV ligt zouden Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) plat bombarderen althans opheffen want die is druk bezig om nieuwe locaties te vinden om de vele asielzoekers op te vangen. Zo krijgen in een leegstaande kazerne in Budel maximaal 1200 asielzoekers onderdak. Mogelijk komen daar sporthallen en leegstaande scholen bij. Misschien ook tentenkampen en leegstaande gevangenissen.
 
Maar die vluchtelingen komen niet om in een leegstaande gevangenissen te verblijven. Ze verlaten niet zomaar een lux leven, ze verlaten niet hun paradijs om in een vochtige tentenkamp te wonen. PVV en Fred weten namelijk niet, nog niet dat al die asielzoekers voor een ding naar Nederland komen. Ze hebben gehoord dat Heleen van Royen in het letterkingmuseum komt te hangen. Alle Nederlandse kwaliteit programma's o.a. De wereld draait doorrrrr hebben aandacht besteed aan haar en aan haar blote billen, bloot litterair kutje en haar litterair tampon die net haar schaamlippen hebben verlaten. Ik ben benieuwd hoe vaak moest ze die tampon fotograferen tot de foto lukte. 
De asielzoekers hebben van de prachtige foto gehoord dat verse sperma aan de haren van Heleen hangt. Dat is een echte kunstwerk en daarvoor voeren ze een verschrikkelijke oorlog om een dag in Nederland het letterkindigmuseum te bezoeken.
Ik waarschuw dat de stroom asielzoekers zal verder toenemen. Het is PVV en Fred aangeraden om snel Heleen van Royen naar Portugal uit te zetten samen met al die duizenden asielzoekers, in één trein.