23. sep, 2014

Moslimgeleerden geven eindelijk meer vrijheid aan de vrouwen

Van een FB vriend, een musicus, krijg ik een link toegestuurd. Ik open de link en zie diverse fragmenten van Arabische tv-programma's. Vele fragmenten van de moslimgeleerden. Het gaat over seks. De video montage is een collage van fragmenten over een specifiek onderdeel van de seks. Nee, het gaat niet om het kruis van de vrouw en wat er zich daar bevind of beleeft. Het gaat om de bovenste gedeelte van de vrouw. Nee, ook niet om het gezicht, zeker niet om de ogen. Ja, je kunt het nu raden. Het gaat om de borsten. En specifiek om de tepels. En dat alles in combinatie met de man, met de mond van de man. Ik durf het haast bijna niet te zeggen omdat het absurd gaat klinken en gaat boven ieder fatsoen. Diverse imams, moslimgeleerden die gewicht en veel aanhang hebben willen dat vrouwen de mannen aan hun tepels laten zuigen. En dat is voor een hoog religieus doel. Op die manier zal namelijk de vrouw zich als moeder gedragen en man die aan haar tepel zuigt haar zoon worden. Een imam zegt dat een vrouw bijvoorbeeld van een zakenman, de chauffeur, de kok, de administrateur, de tuinman enzovoort moet aan haar tepels laten zuigen zodat die mannen haar niet meer als een seks object zien maar als een moeder. 

Ik lees dit en begrijp nu waar waar het "scheldwoord": 'neuk je moeder' vandaan komt.

Kan iemand me vertellen waarom zijn die geestelijken zo door seks geobsedeerd? Waarom willen ze meer vrouwen hebben en waarom denken ze dat ze in het hiernamaals tientallen, honderden en volgens sommige imams zelfs duizenden vrouwen krijgen? Aan de ene kant beschuldigen ze de niet islamitische landen en maatschappijen van al-ubahiya en dat betekend dat iedereen met iedereen seks doet. Maar aan de andere kant alles wat ze zeggen, wat ze verbieden of goedkeuren heeft met seks te maken, met al-ubahiya.

Zijn de moslim gelederen die voor de tv camera's, zonder blikken of blozen, beweren dat de vrouw andere mannen aan haar borsten moet laten zuigen seksueel onderdrukt? Althans geestelijk? Willen ze op die manier jongere vrouwen als hun moeders zien door aan hun tieten te gaan zuigen? Het is wel origineel moet ik bekennen. Ik heb vele trucjes gehoord maar deze gaat boven alle verwachtingen. Denken wel die imams na over wat ze zeggen? Hebben ze medelijden met de vrouwen? Ze weten dat de mannen meerdere vrouwen huwen, dat ze naar de hoeren kunnen gaan terwijl de vrouwen zijn onderdrukt en daarom een menselijk gebaar aan het adres van de vrouwen. Dat de vrouwen ook onder het mom van moederschap een paar mannen aan haar tieten laten zuigen. Maar stel dat bij het zuigen aan de tieten de man een stijve krijgt wat zal de imam dan adviseren? En stel dat de vrouw vochtige kruis krijgt en nog meer wil, van haar toekomstige zoon, wat dan? Wat adviseren de imams in dat geval?

Nee, ik hou hiermee op. Dit is niet menselijk en dat kan je niemand aandoen. Dat ze wetten maken dat een man met een vrouw voor een uur kan trouwen wil ik wel begrijpen. Dat het een soort veroorloofde prostitutie is, kan ik mijn schouders ophalen. Maar dit, dit brengt me op een idee: ik ga op de markt staan en als een lieve aantrekkelijke gesluierde moslimvrouw voorbijkomt zal ik vragen: 'mevrouw, ik wil dat u mijn moeder wordt en mij als uw zoon zien, volgens de wetten van de islam.' En als ze zegt 'prima maar hoe?' Dan zal ik zeggen: 'volgens de moslimgeleerden moet ik aan uw tieten zuigen.' Doet ze het of doet ze het niet? 

Wat die imams beweren is eigenlijk de ultieme veroorloofde excuus voor de moslimvrouwen die moesten accepteren hun man met meerdere vrouwen te delen om nu ook van meerdere mannen te genieten.