11. dec, 2014

Onno Hoes is waarschijnlijk seksverslaafd...

Polen was in het nieuws, op twee verschillende vlaktes. Polen kwam in het nieuws omdat de CIA de verdachte terroristen daar martelden, met hun afschuwelijke praktijken. Polen zou veel geld van de Amerikanen hebben gekregen om hun martelpraktijken geheim te houden. Nu is dat niet meer geheim. En Polen kan een grote rol gaan spelen in de wereldconflicten zoals de huidige crises tussen Rusland en het westen/Amerika, nu een Pool de president van Europa is. En voor het eerst in de geschiedenis van Polen werd onlangs een homoseksueel burgemeester van een Poolse stad. Terwijl dat een grote uitzondering in Polen is heeft Nederland zulke gebeurtenissen allang achter de rug. Wat Nederland nu moeite mee heeft is niet het feit dat Onno Hoes, de burgemeester van Maastricht homoseksueel is maar dat die seksverslaving trekjes toont. Onno Hoes is waarschijnlijk verslaafd aan seks met en aandacht van jongemannen. Hij breekt zijn grenzen steeds verder en de leeftijden ban zijn scharrels gaat steeds lager: vorig jaar werd hij betrapt met een 24 jarige homoseksueel en dit jaar wilde hij een affaire beginnen met een 20 jarige. Als hij, volgens de statistieken, zo door gaat zou hij over drie jaar met een jonge van acht jaar seks gaan bedrijven. Dan is hij pedofiel. 

De seksverslaving van Onno Hoes brengt hem in de war. Er wordt beweerd dat hij privé en zaken niet meer van elkaar kan scheiden. Als hij een seksafspraak met een jongeman heeft weet hij niet of burgemeester is die seks bedrijft Onno Hoes als privé persoon. Misschien denken hij soms dat hij twee verschillende personen is. Dat de burgemeester en Onno tegelijk een seksafspraak met een jongeman hebben. In dat geval, wanneer hij zijn achterste in gebruik laat nemen, zal die jongeman de hele gemeente naaien, van achteren wel te verstaan en in de persoon van Onno. En dat was laatst hét geval, bijna letterlijk. Die jongeman naaide Onno en zijn gemeente, in opdracht van een tv-oproep. 

Hoe radeloos moet je zijn om in zulke vallen te trappen. Hij heeft zich, als burgervader, te grazen laten nemen. En dat duidt op een seksverslaving. Het kan dat de scheiding met Albert hem in deze situatie hebben gebracht maar voor zijn scheiding had hij zulke affaires en de scheiding volgde. Misschien gebruikte hij zijn affaire als excuus om van Albert te scheiden. Ik kan me daarbij iets voorstellen. De stem van die man maakt je gek en zijn lach is zo vals. Maar misschien gebruikt Onno zijn verslaving nu om als burgemeester af te treden. Je weet het niet. Nee, je weet niet hoe een seksverslaafde denkt. 

In ieder geval heeft Onno nu tijd genoeg om na te denken of hij van zijn verslaving af wil of juist zich daar in gaan verdiepen. In het laatste geval moet hij dan zich door vele donkere vieze gaten worstelen en veel bukken...