2. dec, 2015

Aangifte helpt niet dus maar hopen en bidden...

Het schijnt dat er een professor doctor in islamitische studies te zijn die de Koerden als honden beschouwt en hij vergelijkt ze met Israël, althans hij ziet de Koerdische bewegingen tot een nieuwe Israël leiden. De islamgeleerde woont niet in het Syrische Raqqa, de hoofdstad van de IS, maar woont in Rotterdam en is hoogleraar aan de islamitische universiteit daar. De man durft duidelijk haat te zaaien tegen Koerden, Homo's en Joden. Hij feliciteerde de zelfmoordenaars die in oktober twee bommen in Ankara lieten ontploffen waardoor ruim honderd vredelievende mensen werden vermoord. Hij noemde die ISIS zelfmoordenaars helden. Die uitspraken heeft die islamitische professor in oktober gedaan, op Twitter. Hij had eerder zulke haatzaaiende uitspraken gedaan en deinst er niet voor terug om door te gaan. Hij zou blijkbaar de daden van ISIS die Yeziedi vrouwen verkrachten en als slaven behandelen toegejuicht hebben. Hij zou zeker genieten van het zien van al die massagraven van die arme vrouwen en meisjes die nu ontdekt worden.
Minister Bussemaker kan hem niet ontslaan en de universiteit waar hij werkt vindt blijkbaar alles goed wat de haatzaaiende rector doet. Uit machteloosheid roept de minister mensen uit, mensen die zich door de professor gediscrimineerd voelen, om aangifte te doen tegen de moslim geleerde.
Natuurlijk vraag je je af waarom een uitspraak van Wilders als 'minder, minder' juridische gevolgen heeft en in het geval van deze akelige moslim terrorist de justitie, OM en politie niets kunnen doen aan zijn beledigende en haatzaaiende uitspraken.
Ik weet het ook niet maar als een parlementslid (VVD) gefrustreerd roept dat er een einde aan zulke uitspraken moet komen is duidelijk hoe groot de onmacht of de onwil van de Nederlandse regering tegen een haatzaaiende en terreur-steunende moslim van Turkse afkomst. Die man moet zich sterker hebben gevoeld, nu de hele NAVO en Europa de ballen van de Sultan Erdogan aan het masseren zijn zodat die minder vluchtelingen, in ruil voor meer dan drie miljard euro's, naar Europa laat komen.
In de woorden van profeet Mohammed die zegt: 'als je een kwade daad ziet gebeuren moet je fysiek ingrijpen om het te stoppen als je daartoe niet in staat bent moet je die met woorden proberen te stoppen en als je dat ook niet durft of niet kunt moet je in je hart hopen en bidden dat het stopt.'
De Koerden kunnen die professor en zijn meerderen als Erdogan en ISIS kalief Al-Bagdadi niets doen. Ze kunnen hen niet stoppen, niet fysiek en ook niet met woorden. Ik kan me dan wel voorstellen dat ze gaan bidden in de hoop dat Allah de professor straft, dat Allah hem naar Raqqa stuurt waar ISIS strijders hem van homoseksualiteit gaan verdenken en zodanig belanden.