24. jan, 2016

Stem op de nieuwe Messias: Geert Wilders.

Geert Wilders is nu de belangrijkste en de meest invloedrijke man van Nederland. Als nu verkiezingen worden gehouden gaat Geert met zijn partij PVV 42 zetels winnen en hij zou de premier van Nederland kunnen worden.
Waar heeft hij zijn kracht aan te denken? Wie heeft hem zo groot gemaakt? Het magische woord:'islam'. Ja de moslims hebben Geert Wilders groot gemaakt. Hij moet de moslims, vooral de Marokkaanse moslims dankbaar zijn. Die hebben ze hem zo ver gebracht. Sinds een paar maanden wordt hij geholpen door vluchtelingen. De stroom vluchtelingen die Europa aandoet heeft zijn populariteit een extra glans en kracht gegeven. En als een klap op de vuurpijl zijn de aanranders van Keulen. De asielzoekers die meededen aan de massale aanrandingen, die vooral noord Afrikaanse vluchtelingen, waren hebben Wilders nog groter gemaakt. Ze waren goed voor extra zetels.
Wij moeten eigenlijk allemaal dankbaar zijn voor de islam, de gematigden en extremisten. We moeten dankbaar zijn voor de vluchtelingen, de doden en de levenden die Europa wel en niet hebben bereikt. We moeten dankbaar zijn voor hun crimineel gedrag. Zonder het crimineel gedag van moslims en vluchtelingen konden we in Europa niet veel doen. De moslims en vluchtelingen zijn de oorzaak van alles. Ze maken drugs en handelen illegaal met drugs. Ze produceren tonnen illegale XTC pillen, giftige pillen en ze verkopen die tijdens de muziekfestivals. Ze verlammen de Europese jeugd. Als je maar kijkt hoe labiel de halfnaakte mannen en vrouwen tijden die festivals zijn dan weet je hoe slecht die drugs zijn. Het komt allemaal door de islam en vluchtelingen. De voetbal hooligans zijn rustige mensen, zeer liefde vol met grote zachtheid maar soms als ze een beetje uit hun zachtheid komen is dat te danken aan de vluchtelingen en migranten. In het witte Europa moeten geen zwarte voetballers spelen. Hiervoor moeten we allemaal hoopvol zijn. Onze grote leider Wilders zal ons leiden naar een witte Europa, althans de macht zou alleen in de handen van de witte man blijven. En dat is te danken aan de migranten, vluchtelingen en asielzoekers die van buiten Europa komen. Niet vergeten, niet alleen de kinderbijslag fraudes die Turken en Marokkanen ooit pleegden maar ook de fraude die Oost-Europese bendes plegen is de schuld van de vluchtelingen. De zogenaamd seksuele misbruik van de kinderen door priesters en andere geestelijken is de schuld van vluchtelingen. De talloze incest incidenten van de zwarte kousen en de familie drama's waarbij ouders hun kinderen en zichzelf van het leven beroven is de schuld van vluchtelingen. Zelfs de Oostenrijker die zijn dochter 24 jaar in een kelder had opgesloten, haar verkrachtte en kinderen van haar baarde is de schuld van vluchtelingen.
Kortom, alles wat gebeurt is de schuld van vluchtelingen. En eigenlijk moeten we daarvoor dankbaar zijn. Want door hun misdragingen hebben ze ons de ogen geopend. Nu onze ogen geopend zijn zien we helder hoe prachtig, geestig, charismatisch onze toekomstige leider Wilders is. Hij denkt nooit zwart-wit, hij is altijd genuanceerd, hij heeft sublieme zelfspot en hij is gewoon compleet. Geert Wilders is gewoon de nieuwe Messias. Als hij straks de machtigste man van Nederland, misschien wel van heel Europa wordt gaat hij zijn succes bekennen. Hij zou bekennen dat de islam en aan de vluchtelingen hebben hem zo machtig gemaakt en hij zal ze terugbetalen.