18. mrt, 2016

Mee, meer korte rokken. Minder, minder geblondeerde haren...

Een korte rok. Een korte rok met lange laarzen. Dat kan aantrekkelijk zijn. Het ligt er aan wie die korte rok draagt. Als de korte rok wordt gedragen door een vrouw met mooie benen, dijen en billen zouden de mannen, bijna alle mannen, geen moeite mee hebben. De mannen die moeite mee zouden hebben zouden een enkeling zijn, bijvoorbeeld de jaloerse vriend die geen echte zelfvertrouwen heeft, een broer, een vader, een vriendin die niet hetzelfde mag dragen door bepaalde reden bijvoorbeeld geen mooie benen of belemmerd wordt door haar baas, ouders of iemand anders.
Een korte rok kan veel te weeg brengen, zeker als alle vrouwen, bijvoorbeeld van Amsterdam en Eindhoven, zonder enkele uitzondering in de leeftijd tussen 18 en 70 gaan korte rokken dragen en daarmee protesteren tegen bepaalde regelen en (mannen)gedragingen. Protesteren tegen alle regels, wettelijke regels, door werkgever gestelde regels en ook tegen de religieuze en cultureler regels.
Het zou bijzonder zijn wanneer de vrouwen met hun korte rokken de straat opgaan, met grote machtsvertoon om de PSV voetbalsupporters te behandelen zoals die de bedelende zigeunerinnen in Madrid hebben behandeld.
Zou de hele wereld er niet van smullen en er van genieten als alle vrouwen van Eindhoven, gelovigen en niet gelovigen, met hun korte rokken de macht overnemen en die voetbalsupporters die zich in Madrid misdroegen hen muntjes gooien, papiergeld onder hun neus verbranden, hen op straat laten opdrukken en uiteindelijk massaal boven hun hoofden staan pissen.
Het zal nog bijzonder zijn als al die vrouwen meteen gaan fietsen, richting Amsterdam met haren in de wind. Ze hoeven niet langs de stadskantoor Nieuw West te gaan maar meteen door fietsen naar de rechtbank bij Schiphol waar Wilders zaak wordt behandeld. Daar zou weer bijzonder zijn als de Marokkaanse vrouwen voorop gaan staan, met hun korte rokken, de zaal bestormen en roepen:
Meer, meer korte rokken. Minder, minder geblondeerde haren....