19. mrt, 2016

Turkije zet Europese leiders op de fles, dat doet Deugd Vrijheidsslaaf ook

Deugd Vrijheidsslaaf is gisteren in Brussel opgepakt. Deugd Vrijheidsslaaf is de letterlijke vertaling van de naam van de IS terrorist die sinds 13 november 2015 België, Frankrijk en heel Europa bezighoudt, terroriseert. Hij is de enige van zijn collega terroristen die de aanslagen van Parijs heeft overleefd. Misschien door het feit dat hij niet wilde doodgaan. Hij had in ieder geval de moed niet gehad om zijn zelfmoord-gordel te activeren. Hij is nu gevat, levend gevat. België en Europa laten een zucht van verlichting. Wat nu? Zal hij, Deugd zoon van Vrijheidsslaaf, meewerken aan het geven van informatie of gaat hij proberen de boel, zijn verhoorders, op de fles te doen. Als hij in een Arabisch of een islamitisch land was opgepakt hadden ze hem letterlijk op de fles gezet, zonder advocaat, zonder broek of onderbroek. De politieke gevangene in zo'n land mocht kiezen tussen verschillende flessen, stokken en andere voorwerpen. Ja, die waren de martelmethoden van Saddam Hussein en Deugd Vrijheidsslaaf handelt in de geest van Saddam Hussein: hard, meedogenloos, sluw en laf. Mensen die onschuldige en weerloze mensen doden zijn laf!
Op dezelfde dag tekende Europa een verdrag met Turkije over de vluchtelingenproblematiek. De "blije" gezichten van de Europese leiders en het echt blije gezicht van de Turkse premier waren frappant en spraken boekdelen. Natuurlijk mag de Turkse premier erg blij zijn. Hij heeft de achtentwintig Europese leiders op de fles gezet en het is dan niet meer dan normaal dat hij echt blij is, hij heeft gewonnen. Als Turkije straks een lid van de Europese Uni gaat worden is dat een versterking voor Europa. Want dan hebben ze een sluw, meedogenloos en hard lid. Bij moeilijke onderhandelingen moeten ze dan een Turk de onderhandelingen voeren want die kan iedereen op de fles zetten. Helaas voor Europa is Turkije nu nog geen lid van de Europese uni en een soort tegenpartij.
Turkije is wel lid van NAVO en krijgt het steeds voor elkaar om de steun van al die landen te krijgen terwijl zij de vijanden (ISIS en andere islamitische terreurorganisaties) van de NAVO steunt, in plaats om die vijanden te bestrijden. Sterker nog, Turkije bestrijdt de Koerden actief, gebruik makend van NAVO steun want Turkije weet dat de Koerden de echte vijanden zijn, van ISIS en van andere terreurorganisatie. En die terreurorganisatie staan samen met Turkije onder een paraplu en zien Turkije als hun grote broer, als hun opdrachtgever. Hun gezamenlijke doel: Koerden uitschakelen.
En nu hebben de Europeanen het groene licht aan Turkije gegeven en financiële steun toegezegd om Europa en haar vijanden verder op de fles vast te zetten. De echte vluchtelingen die op eigen huidje naar Europa vluchten, met alle gevaren van dien, worden teruggestuurd, naar Turkije. Turkije mag in plaats van elke teruggestuurde vluchteling een ISIS strijder, een Turkije liefhebber, naar Europa sturen. En velen van die liefhebbers heten Deugd Vrijheidsslaaf.

Opmerkingen

19.03.2016 15:49

Goli Abdurahman

Die Turkse regering volgens mij chanteert de Europese unie om meer geld te krijgen voor wat hij in de werkelijkheid niet doet en dat is,werken aan terreur bestrijding!