5. jul, 2016

Als de slechte leiders ook hun eikels afsneden en hun ballen opaten

Als ik lees dat een psychiatrische gevangene in de gevangenis van Scheveningen zijn eikel had afgesneden en zijn eigen ballen had opgegeten denk ik waarom hij en niet de leiders die hun volkeren voorliegen, hen benadelen en terroriseren. Maar nee, de slechte leiders snijden niet hun eigen eikels maar wel die van hun volkeren. Denk aan de twee Britse Brexit leiders die de benen namen, na overwinning. Misschien komt er een dag dat het volk hun eikels afsnijden en opeten. Ze dachten de onafhankelijkheid te hebben bereikt via de Brexit maar Groot Britannië gaat waarschijnlijk uit elkaar vallen.
Als het Iraakse volk, twee dagen geleden na de grote zelfmoordaanslagen, in Bagdad de Iraakse premier te pakken had gekregen, die de rampplaats had bezocht, hadden ze zijn ballen en zijn hele penis afgesneden en in zijn mond gestopt. Dat is bijna een traditie in het Arabische deel van Irak. Dat deden ze met de regent van Irak in 1958. Maar of de huidige Iraakse premier nog ballen heeft weet ik niet. Ik ben bang dat ISIS zijn ballen allang heeft afgesneden, in de symbolische zin dan.
Zijn buurman Erdogan zou zelf ook zijn eikel niet afsnijden, hij zal zijn eigen ballen niet opeten. Dat doet Poetin voor hem. Zijn eigen Turkse volk is blijkbaar niet in staat te doen. En hij ontsnapte net uit de handen van ISIS. ISIS hadden wel zijn broek en onderbroek uitgetrokken maar ze konden Erdogan net niet kastreren. Dat gaat Poetin doen. Jammer eigenlijk dat een zo'n machtig man voor maar meer persoonlijke privileges zijn volk gaat terroriseren en als gevolg gaat hij buigen voor buitenlanders. Het wrange voor Erdogan is dat Assad die hij bij de ballen had gepakt sluwer was dan hij zelf. Assad bood Poetin zijn vrouw en volk om hem uit de handen van Erdogan en ISIS te redden. Dat lijkt te gaan lukken want Erdogan liet de ballen van Assad los en omdat hij nu bang is voor zijn eigen ballen masseert hij de ballen van Assad.
Misschien vraag je je af hoe staat het met de Koerdische leiders. De Koerdische leiders houden op een bijzondere acrobatische manier elkaars ballen en eikels vast. Ze kunnen elkaars ballen niet afsnijden zonder dat eigen ballen afgesneden te worden. Daarbij komt dat elk van hen een ander leider heeft gemachtigd met zijn ballen te doen wat die wil. Dus de leiders van Irak, Iran, Syrië en Turkije hebben de messen klaar om de eikels en ballen van Koerdische leiders af te snijden. Het is nog ingewikkelder geworden door dat de Koerdische leiders ook de grote wereld leiders hebben gemachtigd om hen tegen regio tirannen te beschermen in ruil dat ze hun ballen (die al vast leggen in de handen van de regio tirannen) mogen gebruiken.
Ingewikkeld hé?!