15. feb, 2017

Met plasseks win je meer dan met spuugseks...

Er was een zangers, klein van formaat maar heet als een Spaanse peper. Er was een zangers, klein met grote borsten. Er was een zangers die wisselt mannen bijna net zo vaak als het wisselen van haar ondergoed. Er was een zangers die ik nooit heb zien zingen maar altijd in het nieuws. Er was een zangers die na de scheiding van een (officiële) lange relatie met jongere mannen omging, niet vijf kaar of tien jaar jonger maar jongemannen die bewijze van spreken haar zonen of kleinzonen konden zijn. Er was een zangers die beweerde, op haar zevenenzestigste, dat haar kruis niet droog raakt en geen glijmiddels nodig heeft. Er was een zangers die zich op haar zevenenzestigste nog steeds als een puber gedraagt. Er was een zangers die altijd jong wilde blijven en daarom net zoveel van Botox hield als van seks en net zo vaak gebruikte als mannen.
Er was een zangers die niets schuwde. Ze vond alle soorten sex leuk inclusie plasseks en misschien ook poepseks. Van het laatste zijn er nog geen bewijzen maar de kans bestaat dat er een ex, een voorbijlopende, een buurmannetje of eenmalige seksgebruiker ooit iets in die trant gaat lekken.
Er was een zangers die goedlachs was, altijd, tot een filmpje over haar plasseks lekte en door Geen Stijl openbaar werd.
Over dat filpmje is de zangers boos, verdrietig en kan niet slapen. De zangers neemt een stevige advocaat in de arm. Ze neemt de twee meest gevreesde en spraakmakende misdaadjournalisten van Nederland als adviseurs. En deze twee zijn media iconen die niet alleen grote invloed in de medialandschap hebben maar elke dag een paar keer op verschillende zenders te zien zijn.
Er is een zangers die het nieuws dagenlang domineert en dwingt Trump, Wilders, ISIS en de oorlogen in de wereld naar de lagere plaatsten.
Er is een zangers die door het verschijnen in te veel praatprogramma's niet meer kan zingen. Ze raakt haart stem kwijt naar ze wint in de plaats daarvan alle vaste en zweefende stemmen van Nederland.
Straks heeft Nederland een premier die louter door plasseks de premierschap van Nederland verovert.
Als Wilders had dat eerder geweten had hij misschien niet aan spuugseks gedaan.