3. mrt, 2017

In vaginavocht zwemmen

Deze man met de lange jurk die ook nog de Arabische hoofddeksel de kofia en Aqal draagt is een van een minderheid, een elite, op aarde die alles is gegund. Hij is geboren als een prins en dat is genoeg, zegt genoeg. Hij is een van de rijkste mensen op aarde en heeft alles. Niemand durft hem te bekritiseren wanneer zijn landgenoten de extreme islam over de hele wereld verspreiden het zij via omkoperijen, scholen, moskeeën of terreuraanslagen plegen. Hij is de geest die uit de fles gekomen en bezit de magische lamp die al zijn wensen realiseert. Zelfs Allah en zijn allerlaatste profeet durven niets op zijn weg te leggen. Deze koning is op deze in Indonesië. De beveiligers dringen zich op om hem van een paar druppels regen te beschermen, het lijkt op een paraplu-oorlog waar de Indonesische president in het nauw komt en met een scheve ogen naar zijn gast kijkt.
Koning Salman. Zo heet de Saudiër. Hij is de prins van de (soennitische) moslimgelovigen en is met een delegatie van slechts 1500 personen in Indonesië. Bijna hetzelfde getal neemt hij mee als hij op vakantie gaat naar Malaga of andere vakantie oord. Hij huurt niet alleen een hotel, nee hij bezit een groot deel van de stad dat verklaard wordt tot een verboden terrein. Alleen zijn aanhang mag daar komen. Dat laatste is niet helemaal waar. Er mogen gasten komen en die gasten zijn, voor een groot deel, mooie jonge vrouwen. Niet alleen in het buitenland heeft de koning zijn privilegies. In zijn diverse paleizen in Saudie Arabia verblijven vele jonge vrouwen uit alle delen van de wereld, ook uit Nederland. Die vrouwen hoeven niets mee nemen, zeker geen condooms.
Ach, laat die man genieten van het leven. Hij is een bofkont. Of hij in het hiernamaals hetzelfde getal maagden krijgt als een normale moslim weet ik niet. Ik ben bang dat wanneer hij dit aardse paradijs verlaat daar boven niets aantreft maar mocht het hiernamaals echt bestaan en wat de religiën beweren klop zou hij denk ik, ook daar, een bofkont zou blijven. Daar hoeft hij niet alleen binnen zijn paleizen en met bewakers alcohol drinken en door jonge vrouwen verwend worden, daar kan hij alles open, bloot en zonder remmingen doen. Hij zou daar letterlijk in rivieren van wijn en vaginavocht kunnen zwemmen.