8. jul, 2017

Eva is een mislukte experiment

Van een FB vriendin krijg ik een link uit de digitale Telegraaf. Ik citeer: 'De politie van Vaticaanstad is afgelopen maand binnengevallen in het huis van de secretaris van een van de belangrijkste adviseurs van paus Franciscus terwijl er een homoseksuele orgie aan de gang was. Dat meldt de Italiaanse krant Il Fatto Quotidiano. Er zouden ook drugs zijn genuttigd op het intieme huisfeestje.  Omdat buren hadden geklaagd over lawaai, besloot de politie in te grijpen. Ter plekke bleken diverse mannen seks met elkaar te hebben.

De priester werd opgepakt en is ondervraagd. Het appartement behoorde tot de secretaris van kardinaal Francesco Coccopalmerio. Zijn departement is mede verantwoordelijk voor onderzoek naar seksueel misbruik door klerken.

Volgens Il Fatto Quotidiano zou de paus woedend zijn geweest toen hij het nieuws vernam. De krant suggereert dat hij wellicht Coccopalmerio gaat verzoeken met pensioen te gaan.'

Einde citaat.

Waarschijnlijk hebben de onderzoekers naar seksueel misbruik door klerken bepaalde details gelezen die hen stimuleerde intiem met elkaar om te gaan, dat ze gevoelens begonnen voor elkaar te krijgen en begrip voor de klerken. Misschien hebben ze een paar van die misbruikte kinderen en de klerken bij elkaar gebracht om ze met elkaar te verzoenen door de zaak re reconstrueren. Misschien is het tijdens de reconstructie die ze daadwerkelijk hebben uitgevoerd tot conclusie zijn gekomen dat ze allemaal zo vreselijk van god houden dat ze met hem één willen worden, dus in elkaar gaan. En mannen kunnen in elkaar gaan alleen via de anus en de mond. Om de combinatie van deze twee penetraties te uitvoeren kan alleen plaatsvinden via de bekende missionaire stand. Echter moet daarbij de onderliggende man, de man die zijn anus gebruikt, erg lenig zijn en is het misschien daarom dat ze drugs gebruikten om dat te versoepelen? 

Arme klerken, priesters en kardinalen. Ze hebben het moeilijk. Ze moeten het met de liefde van god doen. Ze moeten dat ook erg stiekem doen. Seks met vrouwen is niet mogelijk, althans niets als je een positie dicht bij god wil bemachtigen. Waarschijnlijk worden de vrouwen gereserveerd voor moslimmannen die in het hiernamaals er los op kunnen gaan. 

Ik vraag me toch af, ondanks het feit, dat geen schandalen bij hoge moslim geestelijken, openbaar zijn gemaakt of zij die praktijken ook gebruiken. Het moet, denk ik, haast wel. Als de orthodoxste joden het doen, als de priesters het doen waarom zouden de imams en de Mullah's niet doen. Of concentreren die zich alleen op vrouwen? Gezien het feit dat er vele verhalen de ronde doen dat de Arabieren uit Saudie Arabië en de golfstaten erom bekend zijn dat ze liever met jongens doen dan met vrouwen wil zeggen dat de homofilie daar ook aanwezig was en daarom werd die in de Koran verboden net zoals in andere heilige boeken die de Koran zijn voorgegaan.

Stel je voor dat het hiernamaals bestaat en dat daar alles mag. Ik ben dan benieuwd hoeveel mannen uit de kast komen. Het wordt dan een echte massale en kolossale homo orgie waar mannen uit alle geloven elkaar niet meer via het vizier van een geweer zien maar het vizier dat zich naar de anus van andere gelovige mannen gaat verleggen. Ik ben benieuwd naar de opluchting van die priester die onlangs opgepakt is en hoe hij opzoek zou gaan naar bijvoorbeeld ISIS strijders. Niet om hen te laten bekeren maar een seksuele relaties aan te gaan.

De kans bestaat dat het hiernamaals niet toegankelijk zou zijn voor gematigde hetero's, mannen en en vrouwen. Want ik ben bang dat de almachtige en zijn mannen tot de conclusie komen dat het experiment met Adem en Eva is mislukt. Dat ze alles terugdraaien...