13. jul, 2017

Eenzaam op de top van het geluk

Ik ben blij dat de president van Amerika Donald Trump niets van de ontmoeting van zijn zoon Donald Trump met de Russische advocate wist. Ik ben blij dat zijn zoon die ontmoeting een etage lager dan die van zijn vader had gepland. Ik ben blij dat Amerika uiteindelijk door een succesvolle en rijke familie bestuurd wordt. 

Ik ben blij dat Trump en Poetin elkaar hebben gevonden. Ik ben blij voor de mooie handdruk tussen beide heren en vooral ben ik blij met die blik in hun ogen, de veel betekende blik. Ik ben blij dat de twee heren de wereld beter en veiliger gaan maken. 

Ik ben blij voor de bevrijding van Mosul. Ik ben blij voor de Kalief Ibrahim Abu-Baker Al Bagdadi die eindelijk van zijn verdiende 72 maagden gaat genieten.

Ik ben blij dat niet alleen de bevolking van het zwarte Afrika richting het noorden komt maar ben net zo blij voor de grote ijsberg op de sneeuw witte Antarctica die eindelijk besloten heeft afscheid te nemen en de wijde wereld gaat intrekken, richting het noorden. 

Ik ben blij dat ik een burger ben geworden van een land waar democratie regeert. Ik ben blij dat ik in een land woon waar een rechter geldboete geeft aan een school die niets kon regelen voor twee Marokkaanse schootkindjes die op de schoolfoto wilden maar door offer-feestvieren niet op school konden. Ik ben blij voor die school in Den Haag die niet 10.000€ maar slechts 500€ moet betalen. 

Ik ben blij voor de vader van Insiya die van zijn dochtertje, die hij ontvoerd heeft, geniet en dat hij niet aan NL mag geleverd worden. Ik ben blij voor de moeder van Insiya dat ze zo veel steun en media aandacht krijgt. Ik ben blij voor haar omdat ze de hoop koestert om om zich met haar dochter te herenigen. Ik ben blij voor Insiya, het driejarige meisje dat ze zo veel levenservaring beleeft dat ze ooit in een mooi boek of in een film kan verwerken.

Ik ben blij voor de nagellak-actie van Tijn die meer dan een miljoen euro ophaalde.

Ik ben blij dat het met iedereen zo goed gaat. 

Ik ben zo gelukkig dat ik me eenzaam voel, verschrikkelijk eenzaam in mijn troon, op de top van het geluk.