16. jun, 2019

Koerdische onafhankelijkheid heeft eenheid nodig en geen dolk in elkaars rug!

Koerdische onafhankelijkheid heeft eenheid nodig en geen dolk in elkaars rug!

Al lang wil ik iets schrijven over de partij-afhankelijke personen die het Facebook pagina van ‘Ik ben Koerdisch’ gebruiken voor hun oneigenlijke politieke doeleinden die verdeeldheid binnen het Koerdische gemeenschap in Nederland zaaien maar ik twijfelde in de hoop dat die mensen ooit het licht in de ogen van hun Koerdische broeders willen zien, stoppen met elkaar zwartmaken en op zoek gaan naar een soort Koerdische eenheid in Nederland. Helaas zie ik dat het erger wordt in plaats van toenadering, om een eenheid te vormen tegen de onderdrukkers, tegen de bezetters van ons land Koerdistan. 

Elke post van welke Koerdische partij dan ook, zonder enkele uitzondering, die een andere Koerdische partij aanvalt werkt in het nadeel van de Koerdische eenheid en werkt in het voordeel van de onderdrukkers, in alle delen van Koerdistan.
Blijkbaar hebben de onderdrukkers van Koerdistan ook in Nederland hun “Koerdische” pionnen en handlangers gevonden die de politiek van ‘Verdeel om te heersen” onder de Koerden te verspreiden. Zo kunnen de Turken, de Arabieren en de Perzen ontspannen toekijken en in hun vuisten lachen. Want de strijd tegen hen (de onderdrukkers van Koerdistan) wordt min of meer gestaakt omdat Koerden onderling elkaar af maken.
Ooit hebben Koerdische onafhankelijke denkers de termen van Zuid (Bashur), Noord (Bakur), West (Rojava) en Oost (Rojhalat) gebruikt om de termen als Iraaks-Koerdsiatn, Turks-Kurdistan etc te mijden want dat impliciet de toekenning van onze Koerdistan aan de bezetters.
Spijtig dat nu die termen die waren uitgevonden om de onafhankelijkheid van Koerdistan te symboliseren in negatieve zin worden gebruikt, als symbool van afhankelijkheid en verraad.

Mensen die zich permitteert om Bashur, Bakur. Rojava en Rojhalat  als symbolen te gebruiken om anderen in diskrediet te brengen beschadigen de hele Koerdische bevolking, zelf van zijn eigen partij.

AUB hou dus op met elkaar zwart maken.

Opmerkingen

26.06.2019 03:16

Rosa

Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven terugkeerde, ik wil de mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam i