9. apr, 2015

Als je verschrikkelijke honger hebt mag je jouw vrouw opeten...

De hoogste islamitische geestelijke van Saudie-Arabië, de Mufti, geeft de man het recht zijn vrouw op te eten wanneer die verschrikkelijke honger heeft. Hij ziet dat in een positief perspectief. Het getuigt namelijk van de grote offer van de vrouw voor haar geliefde man. Én ze wordt eindelijk een deel van hem, in de letterlijk zin. Twee lichamen in één. Dat is de ultieme liefde!

Dat er bepaalde intellectuelen protesteren tegen die uitspraken is logisch maar het gros van de moslims, de overweldigende meerderheid, zal in de Mufti geloven en zijn raad met graagte aannemen. De Mufti zegt dat de man eerst maar een orgaan mag eten. En als dat zijn honger niet temt dan moet hij verder gaan. 

Maar met welk orgaan zal een moslimman, uit Saudi-Arabië of elders, beginnen te eten. Moslimmannen en moslimvrouwen een beetje kennende zal hij beginnen met de tong. Hij zal dubbel genieten van de tong van zijn vrouw. Ze kan niets terugzeggen, niet schreeuwen en de tong zou lekker zijn als hem barbecuet. Ik heb geen ervaring met het opeten van een gebarbecuede vrouwentong maar wel van de tong van een geit. En dat smaakt wel, als je een stevige borrel naar je hersens hebt liet stromen. 

Mocht de man hekel aan de tong van zijn vrouw hebben zou hij die toch als eerst afsnijden en weggooien. De reden hoef ik niet te zeggen. Maar wat gaat hij in dat geval eerst opeten. De handen niet. Haar handen behoud hij zodat ze voor hem kan werken. Haar borsten ook niet zodat hij eraan kan sabbelen. Haar voeten niet zodat ze voor hem boodschappen kan doen. Haar vagina misschien? Dat kan. Dat hangt er van af of hij meerdere vrouwen heeft, meestal wel. In dat geval, in een verschrikkelijke honger, kan hij beginnen met het afsnijden van de vagina van zijn vrouw. Het is eigenlijk uitrukken van de vagina. Hij hoeft niet eerst het dikke bosschaamharen te scheren. Op de barbecue branden ze vanzelf weg.

Sorry, ik wil uw maag niet om wil draaien maar dit is een pure beschrijving van wat er werkelijk kan gebeuren als mensen naar de hoogste geestelijke van Saudi-Arabië gaan luisteren en uitvoeren wat hij zegt. Saudi-Arabië is het land waarin de islam zich aan de profeet openbaarde. Het land dat de leiding heeft over miljarden moslims, over de hele wereld. Het land dat miljoenen pelgrims aantrekt. 

Terwijl ik dit aan het schrijven ben zitten, in de trein, twee vrouwen tegenover me en ze praten over de OV kaart. Een vrouw klaagt dat ze de metro van Amsterdam Centraal naar Amstel station nam en dat er 20.00€ van haar OV afgeschreven werd. Ze vertelt verder dat ze gebeld had en dat ze bij het uit-checken het paaltje van de NS had gebruikt ipv dat van de metro. De vrouw die rond de zestig lijkt is niet op haar mondje gevallen. Als zij de vrouw van de Saudische Mufti was zou ze, na zijn laatste uitspraak, zijn tong uit hebben gerukt en in zijn reet gestoken.