4. nov, 2016

Honderdjaar na 1ste wereldoorlog...

Het is 11 november 2018. De drie machtigste wereldleiders van de wereld, Poetin, Trump en Erdogan vieren het einde van de eerste wereldoorlog van honderdjaar geleden.
De drie leiders hebben een alliantie gesticht en bespreken hoe ze het gevaar uit het verre oosten kunnen stoppen. Jinping klopt namelijk aan de poorten van het Ottomaanse rijk na dat hij onlangs Iran aan het Chinees rijk heeft toegevoegd. De nieuwe grenzen van China bevatten nu het gehele gebied van Japan tot en met Iran.
Poetin is sinds een jaar super president van verenigd Europa, midden- en Zuid Afrika. Erdogan heeft het Ottomaanse rijk een nieuw leven ingeblazen en beheert nu het gehele Midden-Oosten, Griekenland en noord Afrika.
Trump is de president van het gehele Amerikaanse continent van noordpool tot zuidpool en Australië.
De Chinese leider Jinping verklaarde dat hij niet onder de indruk is van de drie leiders. Hij weet immers dat Poetin en Erdogan grote rivalen zijn en voeren een strijd om de macht over betwiste gebieden in Oost-Europa en Midden-Afrika. Bovendien vindt Jinping Erdogan als een kleinzoon van de mongool Dzjengis Khan die niet teveel ruimte mag krijgen anders zou hij de hele wereld onder zijn heerschappij wil hebben. Daarnaast heeft Jinping goede persoonlijke banden met Trump en ze wisselen onderling van minnaressen. Ze gunnen elkaar een onderbuik-pleziertje. Dat gold ook voor Poetin en Erdogan tot Poetin ontdekte dat Erdogan niet zijn eigen minnaressen met hem ruilde maar hoeren naar hem stuurde, Turkse hoeren met vagina's waarin Poetin kon verdwijnen en dat taste zijn grote ego.
In Europa krijgt het verzet de ene klap na de andere en dat komt door het laffe gedrag van de Europese verzetsleiders die in het geheim banden met Erdogan onderhouden en deze verraadt hen bij Poetin.